Auto

Ben je klaar voor het behalen van je auto rijbewijs? Of wil je juist de fijne kneepjes weer leren? Bij Verkeersschool van de Moosdijk hebben we verschillende opleidingsmogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een losse les nemen of je neemt een volledig pakket bij ons af. Zo kun je op jouw tempo aan de slag voor het welbekende roze papiertje.

Ons lesprogramma
  • Volledig les pakket (alleen les achter het stuur met een rijinstructeur)
  • Losse lessen (een losse instructieles achter het stuur met rijinstructeur)
Neem contact op

Wat kun je verwachten?

Onze rijinstructeur komt je persoonlijk ophalen op de door jouw gewenste locatie en brengt je ook weer thuis.

Wanneer je hebt gekozen voor ons lesprogramma gaan we aan de slag met de rijlessen. Afhankelijk van je niveau wordt er bepaald hoeveel lessen er nodig zijn om jou te laten slagen voor je rijbewijs.

Ben je wat angstig of heb je moeite met bepaalde verkeerssituaties? Daar passen we onze lessen op aan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het rijden op de snelweg een obstakel voor je is. Verkeerschool van de Moosdijk helpt je op weg.

Tijdens je rijlessen mag je daarnaast ook gratis meerrijden met onze vrachtwagen lessen: wel zo leerzaam als je daar ook voor wilt slagen.

Op ons eigen oefenterrein is het mogelijk om tal van vaardigheden zelfstandig te oefenen. De lessen kunnen starten vanaf de leeftijd van 16,5 jaar.

Vraag een proefles aan